top of page

ALVERDE MASKARE ŠTITE VAŠE OČI

alverde nudi 100 % prirodnu kozmetiku bez štetnih kemikalija

Prirodna kozmetika alverde, koju na posebnim pultovima možete pronaći u svakom dm-u, ne sadrži nikakve štetne kemikalije, alergene, sintetičke mirise, bojila i konzervanse. Ako ste ikada imale neugodan osjećaj zbog cjelodnevnog nošenja maskare, i ako su vas oči doslovce počele peći zbog maskare koje nosite, isprobajte brend alverde


alverde maskara za volumen je laka za nanošenje i ne ostavlja grudice. Oftamološki je ispitana pa ne iritira oči, dobra je za korištenje i ako nosite leće, a volumen će dati bez ikakvih problema. Ponekad u prirodi možemo doista naći savršene proizvode, a ovo je jedan od njih.

- Ova maskara je stvarno sjajna! Moja apsolutna najdraža maskara, jako dobro se podnosi, super! Moj favorit. Također sam potpuno oduševljena. U prošlosti sam uvijek koristila dvije maskare zaredom kako bi moje trepavice više sjajile, ali otkad sam dobila ovu maskaru, super sam sretna i zbog cijene! - komentiraju žene na društvenim mrežama.

- Iako je prirodna kozmetika danas već uvriježeni pojam, nije oduvijek bilo tako. dm se davne 1989. godine odlučio u svoj asortiman uvesti liniju proizvoda koji će se prije svega bazirati na biljnim sirovinama, a želje kupaca potaknule su nas da razvijemo puno više od 14 artikala, koliko smo ih imali na početku - poručuju iz ove kompanije.


Velik dio alverde proizvoda nosi oznaku Vegan, koja jamči da u njihovoj proizvodnji nisu korišteni sastojci životinjskog podrijetla, a kako bi udovoljili visokim kriterijima za proizvodnju prirodne kozmetike, proizvode certificiraju NaTrue oznakom. alverde proizvodi dobivaju i vrlo pozitivne ocjene na testovima nezavisnih njemačkih organizacija za kontrolu kvalitete i zaštitu potrošača kao što su Öko-Test i Stiftung Warentest. alverde maskara za volumen, gossip promocija, promocija, alverde maskara, alverde maskara recenzija, alverde maskara iskustva, alverde maskara forum

Comentários


bottom of page