top of page

ALKA VUICA I NJENO LJETO U RAJSKOM VRTU

Kraljica bila i ostala

Prošlog je mjeseca poznata kantautorica i pjevačica Alka Vuica proslavila veliki 60.-ti rođendan, prilikom čega je organizirala i druženje sa najbližim prijateljima. - Alkoni divno je bilo - komentirala je proslavu njena sestrična Matija Vuica, a Alka je poručila da je jako sretna i zadovoljna

Na rođendan su tako stigli Alkin sin Arijan, Ana Rucner i Sandi Cenov, dok su čestitke online poslali Minea, Mirna Berend i Ana Miščević - Sretan rođendan draga...ostani nam uvijek tako posebna i jedinstvena.


Alka je ubrzo otputovala na jug Dalmacije, gdje je posjetila Splitski festival, a zatim i Palmižanu, najpoznatije hvarsko izletište sa nautičkom marinom. - Napustiti Palmižanu uvijek je tužno - izjavila je nakon što je morala krenuti dalje i to na put avionom, nakon što godinu i pola nije putovala.

- Uživam u raju, moja Hercegovina. Ljeto u rajskom vrtu - poručila je iz Mostara u BiH, gdje se upravo sprema za ludu noć, vlastiti koncert sa atraktivnim plesačicama.


- Alka u svom stilu je nezamjenjiva. Bravo,bravo...Dobro nam došla. Kako si samo zgodna, ti si moja slatkica...Kraljica si bila i kraljica si ostala - poručili su joj vjerni fanovi.


Comments


bottom of page