top of page

ALEKSANDRA DOJČINOVIĆ SPREMNA ZA NOVI POČETAK

Nova divna promjena

Modna dizajnerica Aleksandra Dojčinović (39), objavila je nedavno vijest za sve ljubitelje njenih haljina, suknji i modnih dodataka - Vaš život ne postaje bolji slučajnošću. Postaje bolji promjenom. Zbog toga, nakon potresa i lockdowna, spremni smo za svjež novi početak na novoj adresi u Zagrebu. Naš luksuzni i prostrani showroom čeka vas u Strojarskoj 19.

- Slatkišu! Sretno. Predivna si Aleksandra. Bravo Team Leilou. Bravoooo, Aleks! That’s the spirit. Mudro i istinito - poručili su Aleks njeni pratitelji.

A kada ne radi na novim odjevnim kreacijama i organizaciji modnih revija, lijepa domaća dizajnerica voli putovati i uživati sa brojnim poznatima prijateljicama, ali i sa dečkom Tomislavom Madžarom, koji je jednako uspješan poput Aleks, samo u drugom području. Tomislav je savjetnik bivše predsjednice Kolinde Grabar Kitarović, dok je po struci liječnik specijalist medicine rada i sporta te ravnatelj poliklinike 'Vaš pregled'. Svoju su vezu dugo skrivali u javnosti, dok ih novinari nisu fotografirali na jednoj nogometnoj utakmici.

tomislav madžar i aleksandra dojčinović, gossip vijesti, vijesti o poznatima, aleksandra dojčinović dečko

bottom of page