top of page

ALAN WALME EKSKLUZIVNO ZA GOSSIP O PLESU SA DOMENICOM

Ona je učenica kakvu bi svaki mentor poželio

Simpatičnog plesača Alana Walmea svake nedjelje gledamo u TV showu Ples sa zvijezdama, a njegova partnerica, popularna pjevačica Domenica, uživa u svakom njihovom nastupu. Nas je zanimalo kakva je Domenica učenica i sluša li svog mentora, a Alan nam je otkrio - Dome je bas onakva učenica kakvu bi svaki mentor poželio... poslušna, marljiva i zabavna.

A na pitaje postoje li između njih neslaganja, nesuglasice ili možda kakve sitne prepirke, Alan je diplomatsko gentlementki pojasnio - Nesuglasica nema i ako ih bude, odmah budu riješene tako da ih ni ne osjetimo, guštamo iz tjedna u tjedan, iz treninga u trening tako da nam je stvarno zabavno i uživamo u cijelom procesu - zaključio je popularni plesač.

Inače, Alan je brat još jedne uspješne natjecateljice - plesačice Tine Walme, koja je nedavno poručila - Brother from the same mother. Najljepše je kada radiš ono što voliš, s ljudima koje voliš. Ne mogu vam opisati koliko sam sretna i ispunjena što cijelo iskustvo mogu dijeliti sa bratom, a najsretnija sam kada plešemo skupa, i krajičkom oka vidim roditelje kako navijaju.


Alan je tijekom plesačke karijere osvojio niz prestižnih naslova u standardnim i latino-američkim plesovima, ali u redovno vrijeme on je i poduzetnik te uspješno korimilari područjem računalne djelatnosti. Uživajte i ove nedjelje gledati ga na malim ekranima, mi ćemo sigurno! :)

Comments


bottom of page