top of page

AFERA KOJA JE PODIGLA NAJVIĹ E PRAĹ INE

Među jednim od najpopularnijih glumaca sapunica

Jedna od ljubavnih afera, koja se navodno desila među popularnim glumcima meskičkih sapunica Mauriciom Ochmannom i Esmeraldom Pimentel, podigla je jako puno prašine, piše TVyNovelas. Mauricio je naime najavio odvojenost od supruge Aislinn Derbez, s kojom ima kćerkicu Aislinn, što je dodatno potaknulo šuškanja o novoj ljubavi.


Mauricio, u nas poznat po ulozi u TV seriji Gospodar neba, i Esmeralda iz serije Boje strasti, ovako su komentirali medijske natpise - Ne, jako volim Esme, ona je sjajna pratilja i vrlo nadarena glumica. Smetaju vam glasine? Istina je da me to više ne iznenađuje, tako da je to uvijek ona s kojim radim i to je nešto o čemu ljudi razgovaraju! uvjeravao je novinare i dodao - Moramo naučiti određene koncepte koje je uspostavilo društvo, poput toga da se vidi da se borite, pustiti ogorčenje i te stvari, i raditi s ljubavlju.

U posljednje vrijeme glumački par je viđen zajedno na društvenim mrežama, s nekoliko fotografija koje promoviraju svoj novi zajednički film, a u kojem Mauricio očajnički nastoji ostvariti svoj san da bude dobar otac.




bottom of page