1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

AFERA KOJA JE PODIGLA NAJVIŠE PRAŠINE

Među jednim od najpopularnijih glumaca sapunica

Jedna od ljubavnih afera, koja se navodno desila među popularnim glumcima meskičkih sapunica Mauriciom Ochmannom i Esmeraldom Pimentel, podigla je jako puno prašine, piše TVyNovelas. Mauricio je naime najavio odvojenost od supruge Aislinn Derbez, s kojom ima kćerkicu Aislinn, što je dodatno potaknulo šuškanja o novoj ljubavi.


Mauricio, u nas poznat po ulozi u TV seriji Gospodar neba, i Esmeralda iz serije Boje strasti, ovako su komentirali medijske natpise - Ne, jako volim Esme, ona je sjajna pratilja i vrlo nadarena glumica. Smetaju vam glasine? Istina je da me to više ne iznenađuje, tako da je to uvijek ona s kojim radim i to je nešto o čemu ljudi razgovaraju! uvjeravao je novinare i dodao - Moramo naučiti određene koncepte koje je uspostavilo društvo, poput toga da se vidi da se borite, pustiti ogorčenje i te stvari, i raditi s ljubavlju.

U posljednje vrijeme glumački par je viđen zajedno na društvenim mrežama, s nekoliko fotografija koje promoviraju svoj novi zajednički film, a u kojem Mauricio očajnički nastoji ostvariti svoj san da bude dobar otac.