1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

ADRIANA LIMA I NJEN ZAPANJUJUĆI IZGLED BEZ ŠMINKE

U Rihanninom donjem rublju

Jedna od najplaćenijih manekenki svijeta, 40-godišnja brazilska ljepotica Adriana Lima, obukla je donje rublje koje je zatim doslovce 'razgrabljeno'. Victorijina 'anđelica' koja iz braka sa srpskim košarkašem Markom Jarićem ima dvije kćeri, zablistala je u kampanji pjevačice Rihanne, koja se posljednjih godina intenzivno bavi promocijom vlastitog branda kozmetike i donjeg rublja Savage X Fenty.

Lima je izašla na ulice Los Angelesa i pokazala svu raskoš svoga savršeno oblikovanog tijela. Crni čipkani grudnjak, gaćice i sexy rukavice sa mini suknjicom, bili su uvertira u Rihanninu reviju, koja je prošla savršeno. Inače, pjevačica je proglašena za jednom od najuspješnijih glazbenih zvijezda koja je ušla u beauty business i po visini zarade i po količini privlačenja kupaca. Svi čini se žele njezino posebno dizajnirano rublje kao i kozmetiku za svaku put i dob.

A da su godine samo broj i da neke žene doista nikada ne stare, Adriana dokazuje iz godine u godinu, iz revije u reviju, iz javnog događanja u događanje. Njena ljepota samo je sve intenzivnija, a bez šminke izgleda poput 18-godišnje djevojke koja je tek ušla u intenzivni modni svijet.