top of page

ADELE UŽIVALA U KONCERTU SPICE GIRLS

Slavna Adele uživa u koncertima kolegica, a uskoro će zapjevati s Beyonce

- Zadnji put kad sam vidjela Space Girls imala sam 21 godinu! Večeras sam sa svojim najdražima i najbližima plakala, smijala se, urlikala, plesala, prisjećala se i ponovno se zaljubila u 10-godišnju sebe. Nije tajna koliko volim ove cure, koliko su me inspirirale da živim svoj život kako ga živim i nikada ne gledam unatrag. Napokon sam upoznala Ginger, napila se s curama i iskreno, ne mogu vjerovati do kuda sam stigla. Hvala vam za ludilo koje živim, bez vas 5 britanskih legendi ne bih stigla tu gdje jesam! Volim vas! - napisala je Adele i objavila fotografiju sa Geri Halliwell, ginger Spice Girl.


- Hvala ti što si nam inspiracija. Ja želim biti model i glumica jednog dana, zato ću nastaviti pratiti te - napisala joj je jedna obožavateljica.


Nedavno je Adele proslavila 31.rođendan i poželjela si više vremena za sebe...zbog čega je čitavo ljeto putovala, uživala u odmoru i druženju s prijateljima.

No, uskoro bi se prema navodima Voguea, Adele mogla ponovno naći u centru pozornosti. Snimila je šuška se duet sa Beyonce, što bi mogao biti novi glazbeni hit. Ostaje vidjeti hoće li i kada, pjesma doista ugledati svjetlo dana.


Comentarios


bottom of page