top of page

ADELE PUNA EMOCIJA: SRCE MI JE APSOLUTNO PUNO

Vidimo se jako brzo

- Noć Hyde Parka 2! Srce mi je apsolutno puno!! Nikada neću zaboraviti ove nastupe s vama, slap bang usred Londona, na otvorenom, tijekom Pride vikenda! Donijeli ste sve i više! Puno vam hvala što ste me primili. Hvala cijelom sastavu, svi ste bili nevjerojatni. Hvala mom bendu i ekipi na dva besprijekorna nastupa. I veliko hvala svima iz BST-a, apsolutno besprijekorno vođen događaj, tako ste dobro pazili na publiku i velika mi je čast što su me pozvali da nastupim ove godine, pa vam hvala! Vidimo se jako brzo - poručila je presretna Adele, nakon što je održala mega koncert pred tisućama fanova u Londonu.

- Bilo nam je zadovoljstvo, fenomenalna si! Vidimo se uskoro? Kada točno misliš? - pitali su je brojni fanovi, a neki drugi se našalili - 'Uskoro' je za Adele barem pola desetljeća.


Između nastupa, koji su doista rijetki i pomno odabrani, Adele odgaja svog sina kojeg je dobila sa bivšim partnerom, te sa novim dečkom, američkim managerom.

Iako je na glazbenu scenu donijela pregršt divnih autorskih balada i njima očarala milijune ljudim diljem svijeta, Adele je pokrenula i novi pristup nastupima i općenito bavljenjem glazbom - nastupa samo kada za to osjeti poriv, piše glazbu samo kada ima što za reći i pjeva samo kada to želi. Sve između ispunjeno je za nju, slobodu, putovanja i stvaranje uspomena sa prijateljima. Divan način za proživjeti život zar ne?

bottom of page