top of page

ADDIKO BLIC GOTOVINSKI KREDIT JE 'BEST BUY'

Najbolji omjer cijene i kvalitete u kategoriji nenamjenskog kreditiranja

Addiko Blic prepoznat je od strane hrvatskih korisnika bankarskih usluga kao gotovinski kredit koji nudi najveću vrijednost za uloženi novac. Addiko Blic pobijedio je u kategoriji nenamjenskih kredita te je ocjenjen 'Best Buy' prilikom jer pruža najbolji omjer cijene i kvalitete.

Istraživanje najboljeg omjera cijene i kvalitete u segmentu opće populacije pod nazivom 'Best Buy Award General I 2020/2021 Croatia' provela je međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association GmbH, u sklopu kojeg ispitanicima nisu bili unaprijed ponuđeni odgovori, već su ispitanici ocjenjivali temeljem osobnog iskustva i/ili iskustva osoba od njihovog najvećeg povjerenja.


- Addiko banka se u skladu sa svojom poslovnom strategijom opredijelila za nominalno manji portfelj usluga koje pružamo, ali u onome što radimo želimo biti najbolji i kontinuirano osiguravati najbolju uslugu koja korespondira s potrebama korisnika. Gotovinski krediti su u našem primarnom fokusu, a zadovoljstvo korisnika vidimo u kontinuiranom rastu ovog segmenta te smo ponosni što su nas ispitanici prepoznali kao najbolju banku za gotovinske kredite što će nam biti poticaj da budemo još bolji - izjavila je Petra Bašić Jantolić, izvršna direktorica Upravljanja proizvodima i odnosima s klijentima za građanstvo i mala poduzeća Addiko banke. gotovinski krediti, gotovinski kredit, brzi kredit, brzi zajam, blic gotovinski krediti

Comments


bottom of page