top of page

808 NOVI JE ZAGREBAČKI FM RADIO

Puštaju najnoviju glazbu

urednica Marcela Kokot Galant

Grad Zagreb dobio je novi radio, Radio 808 a programski sadržaj koji nudi tematski je vrlo zanimljiv s velikim naglaskom na najnoviju, a često i najkvalitetniju glazbu. Tim radija čini 10-ak vrhunskih glazbenih i radijskih znalaca među kojima su i Ilko Čulić, Goran Pirš Piro, Gordan Antić i Zlatko Balog - dobro poznata radijska imena, četverac koji je profesiju brusio na Radiju 101, za DJ pultom te na malim TV ekranima.


Iskusnoj i uigranoj radijskoj gardi pridružuju se nov, mlade snage poput Marcele Kokot Galant - voditeljice, project managerice i urednice emisije “Točno u podne” te Gracije Pleštine - urednice i voditeljice emisije “Insite” koja svakog ponedjeljka u društvu šarolikih gostiju obrađuje teme iz raznih sfera kreativne industrije kao i novosti pristigle direkt s underground scene.


O programu na 808

Emisiju "Insite” koja kroz intervjue s gostima obrađuje teme i događanja iz kulturnog sektora slušamo ponedjeljkom od 18 sati. Srijeda će biti rezervirana za politiku i političke teme, a petak je namijenjen ležernijim temama pa će u studiju ugostiti neka od poznatih lica s glazbene scene. Srijedom od 18 do 20 čeka vas poduka iz world musica kroz emisiju “The AfroBizzShow” koju vode i uređuju Sarah iz Ugande i DJ DOC Cedrom, a četvrtkom od 19 sati u svoj glazbeni svijet kroz emisiju “Chui ovu glazbu” vodi nas renomirani glazbenik Toni Starešinić iz grupa Chui i Mangroove.

Najjači dio glazbenog programa odvija se subotom kada radio party počinje već u 15 sati emisijom “Sicko Disco” koju uređuje Marko Tralić Freeze. Na njegov show, s početkom u 19 sati, nadovezuje se Tom Bug emisijom “Dobar House” koja kroz sat vremena donosi najsvježije vijesti s regionalne i inozemne house scene. Špica subotnjeg 808 programa zakazana je za 22 sata kada starta emisija techno glazbi “Tech Room” pod uredničkim vodstvom E-Basea, još jednog prekaljenog radijskog profesionalca.


- Kvaliteta, točnost i kreativnost 808 radija naša je misao vodilja. Radio danas ne živi samo kroz radio valove već i kao multimedijalno tijelo na raznim online kanalima od YouTubea, Fejsa do ostalih društvenih mreža, mrežnih stanica i streaming servisa. A kako je 808 okupio ekipu vrhunskih profesionalaca koji vješto barataju zanatom, svojim klijentima i slušateljima nudimo kvalitetne usluge snimanja video i audio materijala, podcasta, reklama i infocomercala; live streaming; organizaciju evenata, konferencije, koncerata i mini festivala - dodala je urednica Marcela Kokot Galant.


Ako vam je do najnovije glazbe koja stiže sa svih strana svijeta, do kvalitetnog programa, pouzdanih informacija i razgovora s zanimljivim gostima okrenite na Radio 808, na 93,9 MHz.


Comments


bottom of page