top of page

4D KINO PAMTIT ĆETE CIJELI ŽIVOT

Suvremena tehnologija nudi nam doživljaje koji se pamte

4DX najsuvremenija je tehnologija za gledanje filmova, koja donosi potpuno novo iskustvo odlaska u kino. Unutar 4DX dvorane sjedate u pokretna sjedala, a oko vas se dešavaju efekti poput vjetra, mjehurića i mirisa, dok sa 3D naočalama pratite radnju filma.


Pokretna sjedala pokreću vas gore dolje, lijevo-desno i naprijed-nazad, pa tako imate osjećaj da letite ili se vozite, baš poput glavnih junaka koje upravo gledate.


Osjećaj uključenosti u film je fantastičan i doista imate feeling kao da ste upravo tamo, gdje se radnja filma događa!

Od strašne oluje do nježnog povjetarca, od dima eksplozija do ugodnog mirisa kave, 4DX tehnologija uvest će vas u predivna iskustva prikladnim efektima. Zamislite samo da vam sjedalo počne vibrirati, u lice vam puhne vjetar, doživite vidjeti kako po vama pada snijeg, a kroz nekoliko minuta među sjedala se spušta gusta magla...Svaki efekt koji iskusite odabir je redatelja filma i njegove čarolije.

Uživajte u 4DX kino dvoranama multipleksa CineStar Arena Zagreb, CineStara Rijeka i CineStara 4DX Mall u Splitu, i priuštite si fenomenalno iskustvo gledanja filma na doista realističan način. Gledajući film imat ćete osjećaj kao da se nalazite u filmskom okruženju zahvaljujući pokretnim sjedalima, mirisu, vjetru, vodi, magli, mjehurićima i posebnim svjetlosnim efektima, a kroz cjelokupnu filmsku radnju bit će vam okupirano svih pet osjetila! Najnovije filmove snimljene u 4D tehnologiji pratite na blitz-cinestar.hr/4dx

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, the rock, 4dx kino

Commentaires


bottom of page