top of page

4 SLAVNE ŽENE KOJE SU ROĐENE BOGATE

Među njima je i Lady Gaga

rođene bogate

Mnoge slavne osobe postigle su slavu i bogatstvo svojim talentima i napornim radom, a neke su imale sreću da se rode u bogatstvu i privilegijama. Ove 4 poznate osobe imale su prednost u životu, zbog financijskog uspjeha svoje obitelji:


1. Taylor Swift

Prije nego što je Taylor Swift postala globalna superzvijezda, rođena je u financijski situiranoj obitelji. Otac joj je radio kao financijski savjetnik u Merrill-Lynchu, a majka je bila zaposlena kao direktorica marketinga za zajednički fond. Swiftov je odgoj pružio resurse i podršku da nastavi svoju strast prema glazbi, što ju je dovelo do toga da postane jedna od najuspješnijih umjetnica na svijetu.

rođene bogate

2. Ariana Grande

Na put Ariane Grande do zvijezde utjecali su uspješni poslovni pothvati njezine obitelji. Njezin otac je izvršni direktor Ibi Designsa, tvrtke za grafički dizajn s impresivnim popisom slavnih klijenata A-liste. Financijska stabilnost i mogućnosti unutar njezine obitelji omogućile su Grande da se usredotoči na svoju pjevačku i glumačku karijeru, potičući je da postane umjetnica na vrhu ljestvice.


3. Sigourney Weaver

Sigourney Weaver, poznata po ulogama u mnogim blockbuster filmovima kao što je Alien, dolazi iz utjecajne obiteljske pozadine. Njezin otac bio je bivši predsjednik NBC-a, jedne od glavnih televizijskih mreža u Sjedinjenim Državama. Ova veza s industrijom zabave možda je otvorila vrata Weaver na početku karijere, doprinoseći njezinom konačnom uspjehu kao holivudske glumice.

rođene bogate

4. Lady Gaga

Prije nego što je postala međunarodna pop senzacija, Lady Gaga imala je podršku financijski dobrostojeće obitelji. Njezin otac bio je internetski poduzetnik koji je osnovao i vodio tvrtku koja pruža usluge instalacije WiFi-ja hotelskim lancima. Stabilnost financijske situacije njezine obitelji vjerojatno je omogućila Lady Gagi da slijedi svoje umjetničke ambicije i razvije svoj jedinstveni stil, koji je osvojio publiku širom svijeta.


izvor: msn.com

bottom of page