1/1

3 DOMAĆE PJEVAČICE U CRVENOM

Tri domaće pjevačice obukle su nedavno crvene haljine, svaka u svom stilu

Tri domaće pjevačice obukle su nedavno crvene haljine, svaka u svom stilu, za posebne prilike.


Domenica je tako iskombinirala crvenu haljinu sa visokim izrezom i neobičnim detaljem na dekolteu, Nina Badrić se obukla u svilenu crvenu haljinu, dok je Pamela Ramljak za koncert u Osijeku 'isfurala' crvenu čipkanu haljinu.


Zanimljivo je vidjeti kako su sve tri pjevačice, iako različitog godiša - Domenica 27, Pamela 39 a Nina 47 godina - odlučile nosite haljine do koljena ili ispod koljena.

- Haljina ti je mrak! Predivna si. Bukvalno se samo uvila u svilu i izgleda ko boginja - komentiraju fanovi Ninin crveni outfit.


- Opa slatkice divno ti stoji ova lijepa haljinica. Jako si zgodna u crvenom. Odlična! Haljina je prekrasna! - komentari su na Domenicinu haljinu.


- Dvostruka nevolja - napisala je Pamela ispod svoje crvene kombinacije, dok su joj obožavatelji poručili - Sviđa mi se cijeli 'crveni' look. Obuci crveno neka sluti na radost! Savršena kao i uvijek. Jako si sexy! Dobar izbor haljine! Kolegica pjevačica Žanamari Lalić također se nadovezala na Pamelin odabir - Moja boja, a i tvoja vidim! Top top. Imamo iste čizme.


domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

nina badrić, pamela ramljak, žanamari lalić, domenica

Primajte ekskluzivne novosti

Hvala na prijavi!

1/1