top of page

3 DOMAĆE PJEVAČICE U CRVENOM

Tri domaće pjevačice obukle su nedavno crvene haljine, svaka u svom stilu

Tri domaće pjevačice obukle su nedavno crvene haljine, svaka u svom stilu, za posebne prilike.


Domenica je tako iskombinirala crvenu haljinu sa visokim izrezom i neobičnim detaljem na dekolteu, Nina Badrić se obukla u svilenu crvenu haljinu, dok je Pamela Ramljak za koncert u Osijeku 'isfurala' crvenu čipkanu haljinu.


Zanimljivo je vidjeti kako su sve tri pjevačice, iako različitog godiša - Domenica 27, Pamela 39 a Nina 47 godina - odlučile nosite haljine do koljena ili ispod koljena.

- Haljina ti je mrak! Predivna si. Bukvalno se samo uvila u svilu i izgleda ko boginja - komentiraju fanovi Ninin crveni outfit.


- Opa slatkice divno ti stoji ova lijepa haljinica. Jako si zgodna u crvenom. Odlična! Haljina je prekrasna! - komentari su na Domenicinu haljinu.


- Dvostruka nevolja - napisala je Pamela ispod svoje crvene kombinacije, dok su joj obožavatelji poručili - Sviđa mi se cijeli 'crveni' look. Obuci crveno neka sluti na radost! Savršena kao i uvijek. Jako si sexy! Dobar izbor haljine! Kolegica pjevačica Žanamari Lalić također se nadovezala na Pamelin odabir - Moja boja, a i tvoja vidim! Top top. Imamo iste čizme.


domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

nina badrić, pamela ramljak, žanamari lalić, domenica

Comments


bottom of page