1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

3 CRNA IZDANJA POZNATE MANEKENKE

Manekenka Adriana Lima pojavila se u 3 različita crna izdanja

- Danas je bio poseban dan, družila sam se sa svojom prijateljicom modnom dizajnericom, za koju sam otkrila i da je strastvena ljubiteljica fotografije! - napisala je manekenka Adriana Lima i pokazala svoje prvo black-dress izdanje.


- Mogla bi doslovce zapaliti ovu kupaonicu! Izgledaš kao da ti je 19 godina. Predivna si - odgovorili su joj njeni fanovi.

Drugo black-dress izdanje u kojem je otkrila visoke noge, dekolte i otvorena ramena, Lima je obukla za jedan event poznatih tvrtki. Njena je crna haljina privukla posebnu pozornost, posebice zbog kombinacije čipke koju je njen dizajner postavio na 'ključna' mjesta.

Treće crno izdanje Adriane Lime dogodilo se ovoga mjeseca, kada se na prestižnom NASA eventu pojavila u još jednoj izazovnoj haljini. Visoki prorez na jednoj nozi i rupa na haljini u predjelu struka donijela joj je titulu jedne od najzgodnijih žena večeri. 38-godišnja brazilska manekenka i inače slovi za jednu od najljepših žena svijeta, a godine joj samo idu u prilog. Svoj mladenački izgled zahvaljuje i majčinstvu, a kako često ističe, njene joj kćeri znače cijeli svijet.