top of page

11 RAZLOGA ZAŠTO MAC ODRADI VRHUNSKI POSAO

Apple poručuje: Najinovativnije tvrtke rade na Macu

Sigurno ste se barem jednom pitali zbog čega su Mac kompjutori postali toliko traženi među poduzetnicima, dizajnerima i programerima...Uz Appleov novi uvid u pozadinu priče, doznajte čak 11 razloga zašto će Mac svaki posao odraditi vrhunski

Krenimo redom: Svaki Apple Mac kompjutor u sebi ima ozbiljno moćan čip, a trajanje baterije je doista jako dugo. Bez obzira jeste li IT tvrtka ili ne, Mac će raditi u skladu sa vašim IT odjelom i biti od koristi tvrtkama koje su bez IT odjela.


Dugoročno gledano, Mac će vas koštati znatno manje, a kada u njemu otkrijete sve one cool i korisne stvarčice kao što su Zoom, Slack, Excel i još mnogo toga, svakodnevni rad postat će vam jako praktičan i ubrzan.

- Sigurnost je ugrađena u samu srž naših kompjutora, Mac voli iPhone i zadovoljstvo je raditi s njima. A najzanimljivije od svega, najinovativnije tvrtke rade na Macu! - poručuju iz iSTYLEa, Apple Premium Resellera za Hrvatsku.

Ono što bih ja osobno dodala je da je moj Mac super brz, jednostavan za korištenje i instalaciju svakog programa, poveziv za svim programima koje imate ili ste imali na PC-u, dizajnom vrlo napredan, tanak, lagan za staviti ga u torbu i nositi na sastanak, i definitivno mamac za privlačenje pogleda. - Uuu fora neki Mac? - znaju me pitati na sastancima. Sigurna sam da postoje neki još više 'fora' i premium, ali svaki od njih definitivno radi ono što im je najvažnija uloga - pomoći da svaki posao odradimo učinkovito i na vrijeme. Više >> istyle.hr

bottom of page