top of page
New York Office

Welcome

KV MEDIA GROUP - ONE-STOP MARKETING AGENCY FROM CROATIA

My name is Martina Kocijan Gulan

Strast prema reklamama otkrila sam još kao teenagerka, a vlastitu marketing agenciju Kreativna Vjeverica Media Group osnovala sam pred 15 godina. Prije kretanja u samostalne vode, uživala sam biti novinarka 24sata, radija Soundset, nacional.hr-a, Večernjeg lista i magazina o interijerima, dok danas uživam kreirajući stotine reklamnih kampanja godišnje, kroz nebrojene marketing kanale uključujući i naš portal Gossip. Vjerujem da je online reklamiranje jednako važno kao i offline, a marketing mix uvijek mi se pokazuje kao najbolji smjer povećanja prodaje. 

Bit će mi zadovoljstvo čuti vaše izazove i probleme koje u marketingu želite riješiti. Nazovite me za suradnju ili brzi savjet - ponekad i sam networking može promijeniti vašu perspektivu i dati vam aha-poticaj koji tražite!

  • viber_sivo
  • Whatsapp
  • LinkedIn
  • Youtube
  • Instagram
  • Facebook
  • TikTok
martina gulan.JPG

In the last 15 years we have done

Our marketing services

We work in all marketing areas and we always achieve the best results with a marketing mix. We see the benefits of traditional advertising methods, as well as digital ones. However, we always recommend only those that will surely bring results to the specific brand

Globalization concept

Social networks

Aktivno vodimo profile i stranice na svim društvenim mrežama - Instagram, Facebook, LinkedIn, YouTube, YouTube shorts, Tik Tok, Pinterest (za strana tržišta) i Viber (za SMS reklamiranje). Jako pazimo na vrijednost vizuala i poruke koje njima šaljemo.

Decorating Wedding Table

Event organization

Organiziramo sve vrste otvorenih i zatvorenih evenata, casual evenata na koji će doći poznate osobe, guerila evenata, press konferencija i business višednevnih događanja. Dajemo ključ u ruke te pomno pazimo na svaki detalj.

London Reflections

News portals

Pokrenuli smo i vodili desetak news portala, od kojih je najveći uspjeh postigao Gossip. Danas to stečeno znanje primjenjujemo u vođenju news portala tvrtki koje vide vrijednost SEO-a, podizanja na Googleu putem tekstova za svoje kupce te davanja vrijednosti kroz kvalitetan i profesionalan sadržaj. 

Typewriter

Content marketing

Svakodnevno pišemo na stotine tekstova kojima ažuriramo web stranice naših klijenata. Koristimo AI alate ali uvijek uz nadzor školovanih novinara. Jako pazimo na dobivanje najboljih SEO ocjena za Google i Bing tražilice. Uz content, kreiramo i prilagođavamo sve vrste vizuala i dizajna.

A presentation at the office

1 on 1 high-level education

Naša ekspertiza su 1 na 1 high-level edukacije na kojima direktno, jasno i sa konkretnim primjerima prezentiramo ciljano marketing područje, izazov ili problem te rješavamo dileme koje biste možda rješavali mjesecima. Brojke i trendovi nikada ne lažu,  zato ih treba znati čitati.

Beauty Vlogger

Influencer marketing

Redovito surađujemo sa influencerima i poznatim osobama, putem koji ciljano promoviramo određene proizvode i usluge. Ne treba se svaki brend povezivati sa javnosti poznatim ljudima, no ponekad nagradni natječaj s njima u suradnji može promijeniti brojke brzo i preko noći.

White Tin Can

Media buying

Zakupljujemo najbolje pozicije banera i PR članaka na tisućama vodećih i specijaliziranih portala u Hrvatskoj i regiji te aktivno pratimo njihove statistike. Omogućavamo najbolje popuste kroz radio i TV kampanje, outdoor kampanje na billboardima, plakatima i city lightovima te svim dostupnim online i offline reklamnim površinama.

Mobile Phoen Screen

Google Ads

Professional Google Ads doista su kompleksan i dinamičan marketing kanal pun potencijala za gotovo svaku branšu, brend i posao. Search i display kampanjama rukovodimo uz puno analitike i svakodnevnoh optimiziranja, gađajući samo one keywordse koji donose rezultate u prodaji.

Market Analysis

Marketing mix

Ponekad za brendove doista postoji savršeni marketing mix, koji samo treba osmisliti i 'skuhati', a mi se tog posla prihvaćamo sa zadovoljstvo! Od employer brandinga, izrade vaših letaka, roll-upova, promo materijala, tiskanih brošura do kreiranja i slanja newslettera, naručivanja promotivnih poklona i nazivanja starih kupaca. Mi smo one-stop full marketing agencija, na koju niste naišli slučajno. Let's work together!

Our clients over the years

berlitz_edited.jpg
Lufthansa_logo_yellow_edited.png
0x0_edited.png
Erste-osiguranje-mijenja-naziv-u-Erste-o
HGK_Logo_edited.png
avenue mall.jpg
centar kaptol_edited.jpg
wine academy.png

A look at the numbers and current advertising campaigns