Welcome

KV MEDIA GROUP

Kreativna Vjeverica Media Group je full marketing agencija sa 15 godina iskustva u praksi. Puno truda i rada uloženo je na otvorenju Avenue Malla, kreiranju PR strategije za Lidl, native člancima za Olivera Dragojevića pa sve do kompletnog vođenja marketinga Ferratum Bank u Hrvatskoj, podizanja Facebook pagea Erste osiguranja i dugogodišnje suradnje sa Lufthansa grupom, Hrvatskom gospodarskom komorom, Roses Outletom, Crno jaje i stotinama drugih tvrtki i brendova, sa kojima velikom većinom i danas surađujemo.

Gossip® je brzorastući lifestyle news portal, podrijetlom iz Amerike, koji broji stotinu tisuća mjesečnih čitatelja, sa značajnim brojem pratitelja i gledatelja na svim društvenim mrežama: Facebook Gossip redovito čita 200.000 osoba mjesečno, Instagram Gossip njih više od 80.000, poslovni Gossip LinkedIn ima više od 17.000 pratitelja, Tik Tok Gossip gleda 1,1 milijuna gledatelja mjesečno, Viber Gossip javni chat 21.000 pretplatnika, dok na YouTubeu bilježimo prvih 600.000 pregleda.

 

U suradnji imamo i stotine velikih i specijaliziranih portala na čijim kanalima pokazujemo kampanje naših klijenata. Više od 95% KV Media Group klijenata i Gossip oglašivača bilježi stalan rast prodaje. Pregledajte ili preuzmite CJENIK 2022sa popisom vrsta reklama... I javite nam se sa vašim upitima i izazovima!
 

nasmijesena martina_manja_edited.png

Martina Kocijan Gulan osnivačica je  

i izvršna direktorica Kreativna Vjeverica Media

Grupe te content direktor portala Gossip,

sa iskustvom od 15 godina rada 

u digitalnim marketing agencijama

te novinarskim redakcijama 24sata,

Večernjeg lista i radija Soundset.

 

Contacts

martina@kreativna-vjeverica.com

gossip@kreativna-vjeverica.com

m.+385-091-7520-610 (WhatsApp or Viber)

Zagreb, Puškarićeva 42, 10250 Lučko 

Naše marketing kampanje unatrag 15 godina
Imate pitanje ili želite naručiti reklamu?
Ispunite polja i javit ćemo vam se u roku 24sata!

Hvala vam na javljanju, naš odgovor stiže uskoro!

Provjerite naše statistike