top of page

GOSSIP MAJICE U 2 BOJE

Siva i crna sa match logovima

gossip darivanje.jpg

Majice marke Gildan 6400 kreirali smo u dvije kombinacije - crnoj sa žutim logom i sivoj sa crvenim Gossip logom. Posebnost Gildan materijala je u tome što je napravljen od 100% ring-spun pamuka, što znači da je proizvodno pripremljen da potraje duže vremena.

- Super udobna, pristaje sjajno. Prala sam je puno puta i izdržala je nekoliko godina. Prilično udobna za nošenje. Jako dobra majica ako volite udobnost. Pristaje dobro i curama sa oblinama i mršavicama. Materijal je kvalitetan - neki su od komentara.

Ako smo te barem malo zainteresirali za osvajanje ove dvije lijepe majice veličine M, od kojih jednu možeš pokloniti mami, sestri, prijateljici ili kolegici, uključi se u nagradni natječaj i pošalji nam podatke niže!

Gossip nagradni natječaj

Hvala ti za sudjelovanje i želimo ti predivan dan! :)

Važno: podatke koje upišeš, koristit ćemo samo i isključivo za potrebe ovog nagradnog natječaja, a kako bismo izabrali dobitnicu. Nakon što dobitnicu izaberemo, podaci svih natjecatelja bit će pobrisani i neće se više koristiti ni u koje svrhe. *Ovaj nagradni natječaj/promocija ni na koji način nije sponzoriran, podržan, upravljan ili povezan s Facebookom

bottom of page