Gossip

time-to-read.short-label

SVI KOMENTIRAJU NOVE SEVERININE CIPELE

Žena može sve isfurati kako treba

Svevremenska Severina nedavno nas je razveselila fotografijama sa Maldiva, gdje je uživala u pješčanim plažama, toplom moru i egzotičnom okruženju. - Ispod mosta rastu chilli paprike… - otkrila je i pokazala nam jednu tamošnju vilu.

Besprijekornu liniju pokazala je u mini kupaćem na točkice, kojeg su žene odmah poželjele za sebe. - S godinama ijoš ljepša, prekrasan badić. Linija. Uživancija - poručila joj je jedna pratiteljica.

A nakon što se vratila u Zagreb, obukla je crnu kožnu haljinu i obula nove bijele cipele, kojima je privukla puno pozornosti i komentara - Sekana, goriš. A šuze. Vidjeh salonke, priupitah se: tko bi to kupio bona i evo vidim ih na Sevki koja može sve isfurat da to izgleda top! Fantastična Severina. Ali samo ona može nositi sve, jedina žena kojoj SVE pristaje. Moja baka uvijek kaže: da Severina i vreću navuče na njoj bi lijepo stajala. Shoes are top. Jedan like za te štikle. Sta god obuče izgleda top! Respect. Seve, kad će novi album?PS. Štikle kidajuuuuu! Kuži cipelica...