Gossip

time-to-read.short-label

SEVERINA PO UZORU NA SLAVNE BEYONCE I J.LO

post.update-date

Pjevačica Severina svoje je koncerte podigla na jednu posve novu razinu u Hrvatskoj

- Ja sam samo na svim licima u publici vidjela osmijeh i da se svi vesele… I da, vidjela sam sreću, stvarnu, iskrenu, bez filtera… E, tako je bilo na ovom koncertu. Neopisiva sreća publike i svih nas na bini, bili smo kao neka djeca željni zabave i dobro smo se proveli, vladala je neka konstantna sreća. Kao roditelji doveli djecu, pa postali djeca. Mislim da nitko u dvorani nije sjedio. Jedna velika ljubav u zraku ljudi željnih lijepih trenutaka. Predivna energija, zahvaljujem svima koji su sudjelovali u ovoj bajci. Kreativi, bendu, dizajnerima kostima, plesačima, gudačima, tehnici, organizaciji, svima koji su vrijedno radili dva mjeseca! - napisala je Severina netom nakon spektakularnog koncerta održanog u splitskoj Spaladium Areni.

Arena je bila krcata ljudima, tražila se ulaznica više, a cijeli show bio je pravi spektakl. Jedna od rijetkih pjevačica na ovim prostorima, Severina je postigla ono o čemu mnogi mogu samo sanjati. Baš poput velikih svjetskih diva Beyonce i J.Lo, domaća je pjevačica uspjela napraviti plesno-pjevački show za pamćenje

- Ovo je svjetska klasa, bilo je čast sjediti u publici u petak i uživati u spektaklu. Ženo stvarno izgledaš wow. Bilo je presavršeno. Veličanstvena. Prelijepo Seve! U maniri najvećih svjetskih zvijezda i bez konkurencije na Balkanu. Nestrpljivo isčekujemo Zagreb!! - pišu Severini brojni obožavatelji.

Iako dio javnosti nije navikao vidjeti spektakle ovih dimenzija na našim prostorima, a mnogi se čude Severininim 'polugolim' outfitima, strane pjevačice nastupaju već godinama samo u gaćicama i posebno dizajniranim trikoima. Jennifer Lopez nijedan koncert ne odrađuje bez horde svojih plesača, a gotovo uvijek posebnu pažnju posvećuje posebnim efektima, svjetlu, scenografiji, originalnoj kostimografiji i cjelokupnom umjetničkom dojmu. Baš poput naše Seve, komentiraju svi koji su prisustvovali prvom The Magic Tour koncertnom showu.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice