Gossip

time-to-read.short-label

KOJE JE ZNAČENJE IMENA LUMI WREN, KĆERI ELLE DVORNIK?

post.update-date

Ella Dvornik svoju je drugu djevojčicu nazvala originalnim imenom

Ella Dvornik rodila je svoju drugu kćerkicu, ponosno objavila fotografiju sretne obitelji i napisala - Tata Charles nas je coprao i stigla sam vam na svijet 20.02.2020 u 18:17h čak 5 tjedana ranije. Jedno veliko veselo hvala svima u Rodilištu Podobnik koji su se pobrinuli da stignem na svijet zdrava i vesela. Jedva čekamo da se upoznamo i s Balie!

Ono što je posebno zanimljivo, jeste ime malene djevojčice. Ella ju je naime nazvala Lumi Wren, a o značenju te dvije riječi pitaju se i brojni Ellini fanovi

- Zašto Lumi Wren??? Lumi mi je baš super ali kud Wren. Eh nađoh što znači Wren ako su se vodili time. Wren je ptica i kod nas je prijevod Palčić. Wren je ptica palčić s iznimnim glasom. Lumi iz latinskog lumen - svjetlost...ajme, čestitam! Predivna bebica i predivno ime! - komentirali su brojni pratitelji, a mi doznajemo kako Lumi može značiti i snijeg, ali i sretna, velikodušna osoba.

- YUHUU! Čestitke mama tata i Balie! Viktor pozdravlja buduću frendicu! - poručila je sretnoj obitelji pjevačica Franka Batelić.

gossip vijesti, vijesti o poznatima, ella dvornik rodila, ella dvornik trudna