Gossip

time-to-read.short-label

JOLE FLERTOVAO SA NEPOZNATOM ŽENOM

Tko je plavuša?

Joško Čagalj Jole, pjevač poznat po dobrim zabavama, viđen je kako flertuje sa nepoznatom plavušom.

Cijeli je flert bio dobro oglumljen, a Jole je u njemu imao više uloga zavodnika. Naravno, priča je izrežirana samo kako bi novi spot za pjesmu Fali meni ona bio što intrigantniji, a dosad ga je pogledalo 129.000 osoba.

- Ljubav nas sve pokreće i dok je tako, ja sam sretan. Važno je i prekrasno naći osobu koja ti može faliti jer tad znaš da voliš, jednostavno znaš da si čovjek - poručio je uoči premijere novog singla popularni Jole i objavio par obiteljskih fotografija. Svoju Anu ljubi od 2006. godine, a danas zajedno imaju četvero djece - Ivu (12), Emu (10) i Tiju (7), koje idu u glazbenu školu i jako vole pjevati i plesati. A najmlađe dijete obitelji Čagalj maleni je Ivan Luka, koje je u tatinom naručju postao već pravi mali maneken.

- Draga zašto ti nisi ta fatalna plavuša u novom spotu, pitam??? - ubacila se komentarom jedna Jolina pratiteljica, dok joj je prijateljica odmah odgovorila - A Jole se naljutio sto sam se ofarbala u smeđe pa me iz principa nije htio angažirat... vidiš da voli plavuše. jole fali meni ona, jole dobio sina, jole sin, joško čagalj jole djeca, gossip vijesti, vijesti o poznatima