Probali smo

time-to-read.short-label

ISPIŠITE DOKUMENTE NA NAJBLIŽEM PRINTBOX AUTOMATU

post.update-date

Uvijek na jednostavno dostupnim lokacijama

Brzo rješenje za ispisivanje važnih dokumenata, omogućio nam je diljem Zagreba Printbox Hrvatska pomoću svojih automata. Možete ispisati samo 1 stranicu, 50 stranica ili više stranica na jednom od četiri samoposlužnih Printbox aparata u Zagrebu. Za ispis vam je potrebna samo vaša datoteka i plaćate samo ono što ispišete.

- Printbox je mreža samoposlužnih strojeva koji omogućuju ispis i skeniranje dokumenata u boji. Printbox ima sve: printer, papir, boju, servis i korisničku podršku - poručuju iz Printbox Hrvatska. Za ispis su vam potrebni Printbox krediti, a što više kredita kupite jeftinije vam je printanje.

Prvi Printbox automat za samoposlužni A4 ispis dokumenata u boji nalazi se u City Center one Zagreb East, drugi od 4 automata za ispis dokumenata u boji koji se nalaze u Zagrebu, instaliran je u City Center one Zagreb West, treći Printbox automat nalazi se u centru King Cross Jankomir, dok četvrti Printbox automat za ispis dokumenata možete pronaći u Point Shopping Centru. Sve dodatne informacije potražite na printbox.net/hr/hrvatska i napravite svoj korisnički račun, kako biste uvijek mogli isprintati ili skenitrati važan dokument na vrijeme. Nama uvijek jako dobro posluži, posebice kada smo između sastanak i u žurbi!