Gossip promo

time-to-read.short-label

HAUS LABORATORIES BEAUTY BRAND LADY GAGE

Kozmetika koja je postala No.1 na Amazonu

Lady Gaga pjevačka je diva koja je zaludila svijet svojim ekscentričnim modnim istupima, pa je u nekom trenutku obukla i haljinu od mesa, a do danas ne prestaje oduševljavati javnost pojavom u filmovima - za glavnu ulogu u Zvijezda je rođena dobila je Oscara, svojim pjesmama koje većinom postanu hitovi i najnovije, svojom beauty linijom proizvoda. Njezina kozmetika Haus laboratories, dostupna je za kupnju i u Hrvatskoj, a sa nekim svojim proizvodima postala je No.1 u prodaji kozmetike na Amazonu

- Kada sam bila mlađa, nikada se nisam osjeća lijepom. Mučila sam se naći unutarnju i vanjsku ljepotu u sebi, a onda sam otkrila snagu make-upa. Sjećam se da sam gledala svoju majku dok je stavljala šminku svako jutro a zatim odlazila na posao. Tada sam počela eksperimentirati sa šminkom i sanjala kako ću jednog dana biti snažna poput nje. Izmislila sam Lady Gagu, našla svoju superjunakinju i gledajući se u zrcalo, shvatila tko želim biti. Ponekad ljepota ne dođe prirodno iznutra. Ali ja sam jako zahvalna da me baš make-up inspirirao na hrabrost, koju nisam ni znala da imam. Haus Lab nije samo još jedan beauty brend. Ovo je vaš glamur, vaša ekspresija, vaša umjetnost. Naša kuća, vaša pravila - izjavila je Gaga povodom lansiranja svoje kozmetike.

Na Haus shopu trenutno možete pronaći na stotine beauty proizvoda, od sjenila, olovki za oči i usne, maskara do različitih nijansi mat i sjajnih ruževa. Pregršt boja, uzoraka i paleta. Kvalitetom, Gagina šminka podigla je ljestvicu celebrity proizvoda visoko iznad. Tisuće novinara i blogera isprobalo je većinu proizvoda i svi odreda hvale postojanost šminke, dugotrajnost ruževa čak i kada se s njima jede i pije, dobar miris, lako nanošenje i udobnost. Neki odlaze toliko daleko da tvrde kako im je upravo Haus šminka promijenila život, dala vjetar u leđa i donijela nove ideje, a mi svakako vjerujemo da - kada vi vjerujete u sebe, sve postaje moguće.