Gossip

time-to-read.short-label

Feminnem i Marija Mirković ostvarile suradnju koju ćete brzo zavoljeti

Noćas si moje vino već ima preko 18.000 pregleda

foto Borna Hržina

Ujedinile su se popularne predstavnice domaće glazbe i objavile spot za pjesmu "Noćas si moje vino". U spotu Feminnemke i Marija Mirković ponosno "osvajaju" grad, a zanimljiva je to konotacija jer njihovo samopouzdanje naglašava ženstvenost i snagu.

"Spot objavljujemo kao poklon svakoj od nas, u ime svih naših radosti i međusobnog poštovanja koje mi žene zaslužujemo svakoga dana. Stoga kad je čuju, nek ih na to podsjeća! - naglasile su sve zajedno prilikom predstavljanja pjesme.

Suradnja kantautorice i gitaristice Marije Mirković s Pamelom, Nikom i Nedom bila je izvjesna i morala se dogoditi nakon višegodišnjeg prijateljstva, a konačno je došao trenutak da svoj zajednički rad predstave i gledateljima. "Bilo nam je užitak surađivati s našom dragom Makicom koja nam je iz kolegice prerasla u prijateljicu, zato ne lažemo kad kažemo da smo se jako veselile ovoj pjesmi. Na snimanju spota sve je toliko glatko teklo pod palicom naše Sandre Mihaljević, koja je kao i obično, imala točnu viziju slike za ton. Zato je sve ličilo na jedno veliko ugodno druženje", simpatično su Feminnemke objasnile suradnju.

Dame su u spotu kroz Zagreb nosile stil koji izgleda kao sa svjetskih modnih pista, a neke scene su zahtijevale i dosta hrabrosti. Spot je režirala Sandra Mihaljević s kojom i Marija i Feminemmke surađuju već dugi niz godina, a to očito vrlo dobro funkcionira ako je suditi po ovome, ali i po svim prethodnim spotovima. Pjesma ima dosta ženstven i čak pomalo boemski prizvuk, a pjevačice su se u spotu savršeno uživjele u tu ulogu.

"Sama suradnja je proizašla iz druženja i mogu reći da sam se predobro zabavljala na snimanju spota. Najdraža scena mi je kada Neda leži na pješačkom prelazu na najprometnijoj cesti u gradu, ljudi prolaze i gledaju u čudu a redateljica juri i pokušava snimiti sve što treba dok traje zeleno svjetlo za pješake. Super smo se zabavljale i na snimanju i u studiju i drago mi je što sam upoznala i što sam se zbližila sa ovim talentiranim i divnim ženama.", podijelila je Marija svoje iskustvo.

Autori pjesme su Branimir Mihaljević koji je napisao glazbu i aranžman te Nenad Ninčević.