Gossip

time-to-read.short-label

DORIS PINČIĆ POKAZALA FRAJERA

post.update-date

Nahvalila ga na sva usta

TV voditeljica Doris Pinčić 'procvjetala' je od kada je javno objavila kako se se rastaje od supruga Borisa Rogoznice. Često objavljuje fotografije u ljetnim izdanjima, putuje i druži se s prijateljima, a jedno takvo druženje, izazvalo je lavinu oduševljenja - Sjećate se prošlog tjedna i onog što smo spominjali u sklopu #pričeiznutra? Frajeri koji kupuju uloške bez problema...Samo da potvrdim.. Ima takvih. S obzirom na to da je odrastao uz dvije sestre, moj brat doktorirao je tematiku i točno zna koji su dnevni, koji noćni i bez problema nabavlja zalihe uložaka za "one dane". I odmah u paketu da razočaram - zauzet je Stipe Pinčić. Ako imate takvog u svojoj blizini, slobodno ga pohvalite - izjavila je za frajera, koji je u njenom životu od malena

- Visok, mršav i zgodan, odmah je oduševio Dorisine pratiteljice, koji su se aktivno uključile hvaliti svoje muževe, dečke i partnere.... - Naravno i moj muž bez problema mupi meni. Moj muž!! Kupi bez problema!! A znalo se dogodit ako nema onih "mojih" pa zove i da prodavačicu na telefon. Moj muž. I moj tata. I moj brat. Ja mislila da je to normalno...Super brat čuvaj ga.

A što poznata voditeljica radi, kada ne radi? Čita knjige i educira se, te poručuje drugima - 1. Vjerujte u sebe, radite stvari srcem i nemojte se bojati nikoga i ničega, 2. Radite i trudite se i onda kad vam se čini da nitko ne vjeruje u vas osim vas samih (i vjerojatno mame jer mame uvijek vjeruju), 3. Obrazujte se molim vas. Ulažite u svoje znanje, razvijajte svoje vještine. Nije uvijek poanta u fakultetu, ali je uvijek poanta u tome da napredujemo, da se i onda kad mislimo da smo negdje stigli i nešto naučili nastavimo obrazovati...Da se razumijemo, to vrlo često nije lako.. Djeca, posao, život... Treba žrtvovati kave, opuštanja, uživanja ali osjećaj da napreduješ, da ulažeš u sebe na pravi način je nezamjenjiv vjerujte mi. U redu je uređivati vanjštinu, ali baviti se svojom nutrinom je najviše što možete učiniti i za vanjštinu i za sve koje volite. I nema toga ko vam to može uzeti, a to je možda i najslađi dio priče - izjavila je.

Isto uči i svoju djecu, 6-godišnjeg Donata i 2-godišnju Gitu.