Gossip

time-to-read.short-label

CALZEDONIA KUPAĆI - TRENDI STILOVI KOJI PRIVLAČE POGLEDE

Predstavljamo 19 modela dostupnih u Calzedonia online shopu

Pred ljeto 2020., Calzedonia nam je predstavila trendi kolekciju kupaćih kostima za žene, koji će privući sve ukuse. Jednostavni modeli prožeti su interesantnim detaljima, poput vezica i kopči, a dvodijelni Calzedonia kupaći dolaze u brojnim veselim ljetnim bojama i modelima. Varijacije na temu svidjet će se svima koji traže originalnost i posebnost, a između jednostavnih linija i zemljanih boja, pronaći ćete i modele sa cvjetnim uzorcima te uzorkom popularnog leoparda.

Calzedonia novom linijom želi stvoriti osjećaj ugode i samopouzdanja kod žena koje će je nositi, a u prvi plan stavlja mogućnost izbora. Od postavljenih trokutića i push-upova, do nezaobilaznih vezica, šljokica, brazilski i gaćica sa V izrezom. Visoki struk, popularan tijekom 80-ih, uvelike vraćaju u modu, dodajući takvim gaćicama trendi gornje dijelove bikinija.

U cijeloj kolekciji osjeća se doza elegancije i nježnosti, zbog čega svaki od ponuđenih modela na svoj način slavi privlačnu žensku siluetu.

- Imam nekoliko modela i pristaju savršeno. Jednostavni kupaći, a opet posebni. Prelijepi su mi sportski. Jako lijepi. Calzedonia je i moj izbor ovoga ljeta. Izgledam poput božica u svom. Zaljubila sam se u bijeli jednodijelni - komentari su brojni online pratiteljica ovoga brenda.

calzedonia kupaći kostimi 2020, kupaći kostimi calzedonia 2020 online, kupaći kostimi calzedonia 2020 online, calzedonia kupaci, calzedonia kupaci 2020, gossip reklama, gossip vijesti