Gossip promo

time-to-read.short-label

ART IN SOAP SAPUNI ZA PROBLEMATIČNU KOŽU

Žene oduševljene kozjim mlijekom koje djeluje protuupalno

Kozje mlijeko već je dugo prepoznato kao jedan od najboljih proizvoda za jačanje imuniteta, a posebice se preporučuje kod bolesti dišnog sustava. No, zbog svog posebnog sastava - alfa-hidroksi kiselina, molekula masti, vrhnja i vitamina A, ono vrlo pozitivno djeluje i na ljudsku kožu.

- Kozje mlijeko hrani kožu, čini ju hidriranom i mekom te djeluje protuupalno. Korištenje ovog mlijeka nema nikakvih negativnih posljedica na kožu, a zbog prisutnosti alfa-hidroksi kiselina ono otklanja odumrle stanice, učinkovito ljušti gornji sloj kože pa je stoga rezultat sjajniji i ujednačeniji ten. Protuupalno djeluje zbog molekula masti koje inhibiraju rast mikroorganizama, a vrhnje je izvrsno sredstvo za vlaženje kože, djeluje umirujuće te je pomlađuje. Vitamin A zacjeljuje oštećene stanice, koži daje 'novi život' i zaustavlja formiranje bora, dok je selen prirodni element koji podiže otpornost kože na utjecaj sunca. U svojoj srži, snažni učinci kozjeg mlijeka su protuupalno i njegujuće djelovanje, vlaženje, anti-age te popravljanje i revitaliziranje kože, bez ikakvih negativnih posljedica na kožu - pojašnjava Ivana Korošec, vlasnica branda Art in Soap i OPG-a Korošec.

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Korošec, od svog je osnutka 2005. godine naraslo na 200-tinjak grla koza, čije se mlijeko redovito kontrolira u ovlaštenom laboratoriju u Križevcima prije nego ulazi u proizvodnju. Smješteno je u mjestu Đelekovec, samo 10-ak kilometara udaljenom od vrlo razvijenog grada Koprivnice i uz rijeku Dravu, pored koje Ivana sa svojom obitelji, suprugom Davorom koji je diplomirani inženjer poljoprivrede i fitoaromaterapeut, te dvoje kreativne djece, proizvodi doista inovativne hrvatske proizvode. Svi su napravljeni ručno, od kozjeg mlijeka i bez konzervansa, a kožu čine mekom već nakon prvog korištenja.

Vrhunski proizvodi za problematičnu kožu

Dobro je poznata uzrečica - kako sva kozmetika nije ista, tako ni svaka koža nije ista. Zbog toga oni koji su probali kozmetiku s kozjim mlijekom, odmah su primijetili razliku. Osobe koje imaju neke zdravstvene probleme s kožom velik dio svojeg života provedu u pokušaju pronalaska odgovarajućeg rješenja za svoje probleme, a preko 90% njih žali se da im konvencionalni proizvodi za održavanje osobne higijene isušuju kožu, nadražuju je i uzrokuju svrbež, a ponekad i alergijske reakcije ili dermatitise. Sapuni od kozjeg mlijeka takva stanja kože poboljšavaju, a svakodnevno pranje predstavlja užitak bez iritacije.

Veliki uspjeh

U suradnji sa nekoliko malih proizvođača, Art in Soap našao se na policama poznate trgovine Konzum, unutar posebnog Ekotastičnog paketa kojem je cilj poticanje i razvoj mladih u Hrvatskoj. OPG Korošec u kutije stavlja prirodni sapun od kozjeg mlijeka sa zrncima maka, savršen za piling cijelog tijela. Ove predivne pakete prirodne hrvatske kozmetike, potražite u Super i Maxi Konzumima.

Teen idol jedan je od najboljih proizvoda za prištiće i masnu kožu, a iako je moćnog sastava, ovaj sapun bit će nevjerojatno nježan prema vašoj koži. Aktivni ugljen čisti masnu i problematičnu kožu, dok ju kozje mlijeko njeguje te ostavlja mekom i nahranjenom. Pogodan je za problematičnu kožu lica i ne ostavlja osjećaj suhoće i zatezanja. Aha masne kiseline u sinergiji s kokosovim uljem uklanjaju mrtve stanice, dok čajevac djeluje protuupalno. Sve u svemu, mladenački ali i 'generacijski' prištići, akne, miteseri i generalno masna koža lica dobili su opakog protivnika.

Vodite li borbu s prištićima i aknama samo povremeno, sapun Funky love s cimetom bit će za vas pun pogodak. Iskažite ljubav darujući ovaj prirodni sapun s mirisom cimeta tijekom cijele godine, a ne samo na Valentinovo. Sapun od kozjeg mlijeka i prirodnih ulja, uz eterično ulje cimeta, oduševit će vas već nakon prvog korištenja.

Tražite li svoju savršenu dnevnu ili večernju beauty rutinu i voljeli biste da ona sadrži vrlo njegujuće kozje mlijeko, Ivana vam preporučuje odabrati snažne čistače - piling pločice sa kokosom, makom ili kavom, a zatim prema svojoj vrsti kože, odabrati najbolji dekorativni sapun i koristiti ga svakodnevno.

Najbolji sapun od kozjeg mlijeka za mještovitu kožu Eden flower, oduševit će vas originalnim sastavom. Eden u sebi sadrži eterično ulje cvijeta Neroli, popularno znanog kao cvijet naranče, dok svojim dekorativnim izgledom cvijeta i vrhovima latica, blago prošaranim crnom ili crvenom bojom, predstavlja i svojevrsni „modni dodatak“ vašoj kupaonici. U svom sastavu ima kozje mlijeko, maslinovo i kokosovo ulje, shea maslac, eterično ulje neroli i aktivni ugljen.

- Isprobala sam piling od kave koji je super i kupila sam par stvari za poklone. Vlasnica Ivana je presimpatična osoba koja daje informacije na sve što vas zanima. Definitivno preporučam. Brza dostava i prezadovoljni sa proizvodima. Naglasila bi da su prekrasni pokloni za darivanje. 100% prirodna obiteljska proizvodnja sa prvoklasnim proizvodima. Ažurni su i od riječi. Proizvodi su im odlični, lijepog oblika ugodnog mirisa i predivno upakirani. Toplo preporučam njihove proizvode. Odlični su izbor i kao poklon za dragu osobu a pritom nećete morati voditi brigu o umotavanju istog...Ja sam oduševljena kakvu nježnost ostavljaju na koži...Izvrsni i inovativni, prirodni proizvodi. Isprobala nekoliko vrsta sapuna i pilinga. Sve pohvale - samo su neki od komentara oduševljenih kupaca.

Uživajte u pregledavanju i kupovini na artinsoap.com, a ideje za originalne poklone potražite pod Pokloni.