Gossip

time-to-read.short-label

ANJA ALAVANJA POKAZALA RASKOŠNU VJENČANICU

Veliko slavlje nakon rođenja sina

TV voditeljica Anja Alavanja (38) blistala je u raskošnoj bijeloj vjenčanici na svom vjenčanju u rujnu. Nakon rođenja trećeg sina Dana u travnju, Anja se udala za nogometnog trenera Vedrana Viljevca (34). Najbolja prijateljica Ana Miščević čestitala joj je među prvima i ponosno podijelila zajedničku fotografiju

- Ljubav - poručila je Ana svojoj kolegici, a stilist Neven Ciganović je dodao - Osjetio sam dim. Goriš lutko.

Ubrzo nakon vjenčanja, sretni je par otputovao u Rim i to sa bebom, o čemu je Anja iskreno progovorila...

- Putovati s bebom? Ako imate debele živce, puno energije i volje, i iza vas je jednogodišnja karantena, pa ste gladni putovanja. Da se ne lažemo, bilo je trenutaka kad mi je znoj curio niz leđa, jer je htio biti samo na mojim rukama dok smo hopsali po rimskim brežuljcima na plus trideset, i onih kada smo uspjeli popiti aperol s pogledom na coloseum, i divili se našoj dobrici koja spava u kolicima. Ali, to je život - opisala je njihovo putovanja, i dodala - Prednosti putovanja s bebom; 1. Ne možeš šopingirati, što u Rimu znači uštedu brdooo love. 2. Nakon uživanja u najukusnijoj tjestenini odradiš pošten trening. Dakle; nipošto ne ostavljajte bebu bakama i djedovima.

Podsjetimo, u braku sa glazbenikom Željkom Romcem, Anja je dobila još dva preslatka dečkića - danas 5-godišnjeg Ivora i 9-godišnjeg Jakova.