Gossip

time-to-read.short-label

ANA RUCNER NA RUBU - VLADO KALEMBER ŠOKIRAN

post.update-date

Ajooooj mama pa to je opasnooooo!

Violončelistica Ana Rucner (37) talentirana je umjetnica koju mnoge tvrtke traže na svojim eventima. Nedavno je tako svirala za Hrvatsku ligu protiv raka, gdje je oduševila okupljene doktore. Što god radi, Ana privlači pozornost, ali ona je jednostavno svoja. Ono što je njenog bivšeg supruga Vladu Kalembera (67) šokiralo, njoj je bilo zabavno iskustvo...

Ana je odlučila pozirati na rubu najvišeg vrha jadranskog otočja i jednog od najljepših vidikovaca na Jadranu, Vidovoj Gori, a Vlado joj je poručio - Ajooooj mama, pa to je opasnooooo!!!

- Koja divna fotka...Fenomenalno. Slika predivna ali ja zažmirila, opasnoooo je. Ova slika je "Freedom, the WORLD is yours" predivno. Vrtoglavo, ali predivno. I opet Dartanjan!!! - komentirali su mnogi.

A prije nego što se popela na visoku stijenu, Ana je uživala na otoku Braču, gdje je u more ušla s konjem - Kako ti uživaš - komentirala je Nina Badrić, dok su fanovi poručili - Je li konj voli ići u more !! Ali lipa je fotka. Unikatna fotografija. Strašna fotka...MORSKI KONJUNKTIV.

Inače, lijepa Ana majka je 14-godišnje Dariana, kojeg odgaja zajedno s Vladom, s kojim je u odličnim odnosima. Iako više nisu par, svog su sina stavili ispred svega i ostali prijatelji.